26.6.2011

Tittelitäydennystä.

Olimme viikko sitten ISROKin näyttelyssä Siilinjärvellä Sepon (CH Sydänyön En Mie Vuan Tiiä, SBI b) ja Oonan (CH Sydänyön Demonized, SBI b 21) kanssa.Neitokaisemme Liia oli myös matkassa mukana ja lauantaipäivä meni varsin mukavasti näyttelyissä. Seppo sai toisen sertinsä avoimesta luokasta, vaikka vähän mutisikin (liekö tullut äitiinsä) ja Oona sai ensimmäisen sertin luokassa 7. Oona ihastutti kyllä aivan ihanalla käytöksellään, se oli tuomarinpöydällä kuin veljensä Ossi puskien niin minua kuin tuomariakin. Käväisi se tuomarin sylissäkin pariin otteeseen. Ja Oonalla oli siis vuoden näyttelytauko, joten sen käytös oli kyllä todellakin erinomaista. :D

Sunnuntaina emme itse voineet ollakaan paikalla, kun äidilleni iski migreeni, mutta onneksi apua oli saatavilla ja kissat pystyivät jäämään näyttelyihin. Kumpikin sai sunnuntainakin sertinsä ja käyttäytyivät kuten edellisenäkin päivänä. Nyt meillä on siis uusi tittelikissa: CH Sydänyön En Mie Vuan Tiiä, SBI b, Seppo. :)

Ellihän viettelee nyt kastraatin ansaittuja päiviä, kun se oli imeyttänyt pentunsa, joten seuraavat pennut ovat suunnitteilla Nupulle tai Oonalle. Katsotaan nyt, kumpi ehtii ensin. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti