24.8.2011

Pentusuunnitelmia!

Edelliset pentusuunnitelmamme kariutuivat, kun Elli imeytti pentunsa. Rouvan vietellessä ansaittuja kastraatin päiviä olemme suunnitelleet pentusia Nupulle ja Oonalle. Nuppu-rouva käväisikin testeissä (FeLV ja FIV) jo kesällä, Oona päässee testattaviksi nyt syksyllä. Kummallekin leidille on sulho löytynyt, toivottavasti nämä suunnitelmat myös toteutuvat. Nuppu ja Oona on tarkoitus astuttaa, kunhan vaan tytöt kiimaan tulevat. Saa nähdä, kumpi ehtii ensin. :)

Suunnitteilla siis sininaamiopentuja yhdistelmästä GIC Sydänyön Arvokkain Aarre, SBI a, "Nuppu" ja IC Blue Heaven Sunny Queen*ES, SBI a, "Manu". Toinen suunniteltu yhdistelmä on CH Sydänyön Demonized, SBI b 21, "Oona" x CH Fotocatin Risto Räppääjä, SBI n, "Räpä". Oonan ja Räpän pennut olisivat todennäköisesti ruskea- tai ruskeatabbynaamioita. Toivottavasti ainakin toinen näistä pentueista toteutuisi jo tämän vuoden puolella!

Kollimme CH Sydänyön Dying In Your Arms, SBI b 21, "Ossi" tuli toistamiseen isäksi kesä-heinäkuun vaihteessa. Ruskeanaamio Iines-Hovi Aino synnytti neljä poikapentua, joista kolme ruskeanaamioita ja yksi ruskeatabbynaamio. Lapsukaiset lähestyvät jo kahden kuukauden ikää ja ovat suloisia kuin mitkä! Muistuttavat aika paljon Ossia pentuna, joten jos isäänsä tulevat, niin niistä kasvaa kyllä todella komeita kissoja!

Pidetään peukkuja suunnitelmillemme! Toivottavasti tuloksena olisi ainakin yksi "Nuppu II", jolle mahdollisesti kaivattaisiin sijoituskotia... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti