26.10.2009

Pentulaatikon ääreltä...

Anskun naperoilla on nyt ikää lähes 5 päivää. Iloksemme kaikki voivat todella hyvin ja painot ovat hienosti nousussa. Pieninkin napero painaa nyt yli 100 grammaa. Muutkin kissat ovat uskaltaneet olla ainakin hetken samassa huoneessa pikkupentujen kanssa. Nehän ovat kuitenkin hurjan pelottavia. ;)

Saa nähdä, millaisia riiviöitä noista naperoista kasvaa. Ovathan ne pienempiä kuin aiemmat pennut, juu, mutta vähän turhankin vilkkaita. Heti syntymäpäivänsä iltana joku pennuista jo kehräsi, kun yleensä on ehtinyt kulua muutama päivä, ennen kuin pentulaatikosta kuulee sitä nakutusta. Eikä mokomilla ollut ikää kuin pari päivää, kun yksi niistä (Remu) oli kiivennyt pentulaatikosta ylös ja (onneksi) kaiuttimen päälle! Siis mitä ihmeen neroja nämä oikein on? Ihan hirvittää ajatella, mitä tapahtuu, kun olkkariin lopultakin tulee verhot. Ihan varmasti nämä naperot ovat siellä kiipeilemässä heti, kun keksivät, miten tassuja käytetään ylöspäinsuuntautuvassa tarkoituksessa.

Siru the Sukkakauppias myy täällä jälleen alennuksella ihan käyttökelpoisia villasukkia, joten lienee parempi mennä korjaamaan omansa pois, ennen kuin joku nimeltä mainitsematon Hilla pääsee apajille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti