20.9.2012

Näyttelykuulumisia ja pennun askellusta

Olimme Tessan (Sydänyön Hellät Tunteet, SBI a) kanssa Tampereella näyttelyissä viime viikonloppuna. Tessa käyttäytyi, kuten olimme olettaneetkin, eli todella reippaasti ja rennosti. Eläinlääkärin tarkastus meni ilman mitään mutinoita ja häkkiinkin Tessa asettui todella hyvin. Neiti rupesi varsin pian jo nukkumaan! Ja ruokakin maistui, joten se siitä näyttelystressistä. ;)
  Arvostelussa Tessaa vähän jännitti lauantaina, mutta ei se paljon sen käytöksessä näkynyt. Tuomarin kanssa olimme eri mieltä Tessan takakiiloista, hänen mielestään niiden suhteen tulee ongelmia myöhemmin, minä ja muut kasvattajat olimme eri mieltä. :D Noh, lauantain tuomari oli muutenkin omalaatuinen ja mm. vaihtamassa yhden kissan väriä mahdottomaksi ja selkeästi vääräksi, mutta näitä aina sattuu. ;) Sunnuntain tuomari kehuikin sitten Tessaa kovasti, eivätkä kiilatkaan aiheuttaneet mutinoita, vaan olivat ex. Joten se niistä ongelmista. Kaiken kaikkiaan viikonlopusta jäi hyvä fiilis sekä minulle että pennulle, ja sijoituskodin pikkuväki oli innoissaan ruusukkeista.
  Hertta-neitonen on kotona kasvanut kovasti. Pikkupossu on päässyt maistelemaan kermaviiliä ja kohta aloitetaan sitten lihaan ja purkkiruokiin tutustuminen. Hertta osaa jo kömpiä pois pentulaatikosta ja taapertaa tai lyllertää pieniä matkoja. Kovin kauas se ei vielä uskalla lähteä, mutta Liian tai meidän aikuisten kantelemana pääsee kyllä näkemään jo "suurta maailmaa". Sukista ja kiiloistakin näkee jo jotain, sillä sininen väri on ruvennut kivasti leviämään, mutta cremestä ei ole vielä aavistustakaan, joten saa nähdä, millaiset valkoiset osat typykkä lopulta saa. Mutta ainakin tällä hetkellä valkoiset osat näyttävät olevan näyttelyitäkin ajatellen riittävän hyvin kohdallaan. Hertta on kyllä kaiken lisäksi sellaisesta yhdistelmästä, että kyllä tämä typykkä pitää joko jättää kotiin tai sijoittaa hyvään kotiin! Anskun ainokainen tyttö, meille kovin rakas. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti