17.7.2012

”Elämme jännittäviä aikoja…”


Sydänyön H-pennut ovat jo ehtineet 12 viikon ikään! Kohtahan ne jo muuttavat uusiin koteihinsa. Pennut ovat saaneet jo rokotukset ja mikrosirut, tällä viikolla käydään ottamassa vielä verinäytteet veriryhmän testaamista varten. Kaikille on jo uusi koti tiedossa, jossa pienokaisia odotetaan varmasti jo innolla. Pennut ovat muuttaneet nyt emonsa luota meille, kunnes ne luovutetaan uusiin koteihin. Ruoka maistuu kaikille paremmin kuin hyvin, Hilla-koira on jo hyväksytty kuten aikuisetkin kissat, Liia saa halailla ja pussailla pentuja mielin määrin ja ”läpä-läpä” on vauhdissa riittävän usein. Ovat nämä kyllä melkoisia hurisijoitakin ja komentaakin osaavat, kun haluavat ruokaa tai rapsutuksia. Kyllä näitä ikävä tulee, kun muuttavat! Mahtaa koti tuntua hyvin hiljaiselta ja rauhalliselta sen jälkeen. Ainakin kissojen touhujen osalta.

Ansku-bansku eli GIC Sydänyön Basecamper, SBI c astutettiin juhannuksena Iirolla, ElfQuest Kiba, SBI e. Tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että astutus olisi onnistunut: nisät ovat turvonneet ja punertavat. Ihan varmoja emme tässä kohtaa kuitenkaan uskalla vielä olla, joten katsellaan vielä hitusen eteenpäin. Jos astutus onnistui, syntyvät pennut elokuun lopulla. Sinikilppareita tyttöjä ja sinisiä poikia odotettavissa siis mahdollisesti! Nuori herra Iiro hurmasi meidät kyllä täysin luottavaisella ja sosiaalisella käytöksellään. Herra puski kaikki ihmiset ja kehräys alkoi saman tien, kun vaan luokse ehti.  Jospa Iiron lempeys vähän tasoittaisi Anskun motkottavaa luonnetta. :D Anskuhan on kyllä ihan kiltti, mutta mutista se jaksaa. ;)

Jännätä siis saa! Näyttelysuunnitelmiakin pitäisi tehdä pidemmälle. PIROKiin osallistumme ainakin Tessan (Sydänyön Hellät Tunteet, SBI a) kanssa, mutta minne muualle ja kenen kanssa, se pitäisi vielä päättää. Ulkomaillehan se on suunnattava, jotta Elli ja Ronikin pääsevät taas osallistumaan kotimaan näytelmiin. Elli toki voi ottaa osaa vetskuihin, mutta jotenkin tuolla turkilla ainakaan en usko, että rouva siellä pärjää. 

Hyvin jännää on myös se, että Elli taitaa olla vaihtamassa turkkia! :D Finally! On sitä vuosi jo odoteltu. Toivon siis todella, että rouva nyt kasvattaa arvoisensa kastraattiturkin, sillä muutenhan siinä ei olekaan (köh, köh) mitään vikaa. ;) Kempeleen näyttelyssähän tuomari Alessandro Ghibaudo tutki Ellin suurennuslasilla ja kysyi sitten minulta ”is there anything wrong with this cat?”. :D Jos tuomari ei katso virheeksi Ellin minisukkia edessä, niin en kai minä rupea muuta väittämään. ;) Vastaus oli siis ”no”.

Muuten meidän lauma viettää rentoa kesää. On lomailtu Itä- ja Länsi-Suomessa, päästy vähän ulkoilemaan ja koettu uusia makuelämyksiä. Ainakin Elli on nauttinut vähän jäätelöä, Nuppu nuuskutellut keskittyneenä mansikoita ja Roni pyydystellyt itikoita. Raksumerkin vaihtokin näyttäisi nyt tällä kertaa onnistuneen, ainakin hyvin on tuo PON näyttänyt uppoavan, jes!

Romaania jatketaan sitten taas, kun on aihetta. Ehkä jopa vaikkei olisikaan. ;) Nyt aurinkoista loppukesää ja ihania hetkiä karvaisten ja vähemmän karvaisten ystäviemme seurassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti