18.11.2009

E-pojat 4 viikkoa!

Anskun vauhtivekarat täyttivät tänään 4 viikkoa. Nämä naperot olivat pieniä syntyessään, mutta nyt niiden painot ovat samaa luokkaa kuin aiempien pentujemme painot tässä iässä. Siinä missä Iidan lapset olivat harvinaisen hankalia saada syömään kiinteää ruokaa (ne syleksivät ruuan pois suustaan monta kertaa, ennen kuin suostuivat nielaisemaan sen), vetävät nämä nyt jo RC:n pentujen märkäruokaa ihan innoissaan. Toissapäivänä pistin kullekin pienen nokareen suuhun ja nehän saivat heti juonen päästä kiinni! Etenkin Riku, Remu ja Roni painavat heti lautaselle, kun sille laittaa ruokaa. Remu mutusteli tänään jo Babycat-raksujakin. Ei mitään eilisen teeren poikia siis!

Jalatkin on nyt löydetty alle. Remu ja Rane valloittivat eilen varsin lyhyessä hetkessä sekä olohuoneen, ruokailutilan että keittiönkin. Nähtiinpä Remu tänään viipottamassa maha maata viistäen eteisen kynnyksellekin asti. Ja montakos päivää nämä ovat nyt tassutelleet laatikon ulkopuolella... Tämän viikkoa. Että sellaisia kakaroita. Vanhemmilla kissoilla vaan villahousut viuhuvat, kun kipittivät pienempien perään. Hoitotäti Misti on alkanut taas osoittaa kiinnostusta pentuja kohtaan. Eilen se jo yritti leikkiä yhdellä. Ja joo. Ihan oikea sanamuoto tuo "yhdellä". Kun pennuista ei vielä ole Mistille leikkikaveriksi, niin Mistin mielestä niitä voi sitten käyttää leluina. Ansku ei ole vielä menettänyt hermojaan innokkaaseen hoitotätiin.

Sukkien ja kiilojen rajoista alkaa saada jo jotain selvyyttä. Ainakin Remun ja Rikun sukkia ja kiiloja ehdin tänään kuvaussession (tarvitseeko muuten mainitakaan, etteivät pennut oikein malttaneet pysyä aloillaan??) aikana tihrustella. Rikulla on hyvät sukat ja toinen kiila, toinen kiila on vähän kapeampi ja matalampi, mutta nähdäkseni se toinenkin kiila on siellä olemassa, joten ihan ok! Remulla sen sijaan on hienot sukat sekä edessä että takana ja kunnon kiilatkin. Nyt kun vielä näkisi, ettei sille kehity etukiiloja, mutta niitä saanee odotella vähän pidempään. :) Pitänee yrittää tihrustella muidenkin tassuja vähän tarkemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti