6.2.2011

Lenni 10 viikkoa!

Lenni on ehtinyt jo 10 viikon ikään. Naperolla vauhtia riittää ja se onkin varsin sporttisen oloinen kaveri. Onneksi isoista kissoista saa paini- ja rallikavereita, niin ei tylsääkään tule. Välillä toki pitää komentaa ihmisiäkin leikkimään, kun isot kissat tuppaavat ottamaan vähän pidempiä päiväunia kuin Lenni. Lenni on kyllä niin kaikkien lellikki, kaikki aikuiset kissatkin tuntuvat niin kovasti pitävän Lennistä, vaikka se varmasti välillä osaakin käydä hermoille. Hurmaavasta herrasta löytyy uusia kuvia kotisivuiltamme.

Kävimme tänään katsomassa Ossin ja Lillin pienokaisia. Suklaatabbytyttöset olivat molemmat todella suloisia. Ihanan pyöreänoloisia niin kasvoiltaan kuin kropaltaankin molemmat. :) Innolla odotan, millaisia niistä vielä kasvaa.

Viikon päästä pääsemmekin sitten pitkästä aikaa näyttelyihin! KES-KISin Jyväskylän näyttelyissä meiltä siis mukana molempina päivinä Ansku (GIC FIN*Sydänyön Basecamper, SBI c) ja Roni (FIN*Sydänyön En Muute Ollu Mie, SBI b). Jonkin verran näyttelytaukoa on Anskulla ollut, puolisen vuotta, mutta eiköhän se tuttuun motkotustyyliinsä jatka tauonkin jälkeen uraansa. ;) Pitäähän sitä asioista mainita, jos jotain mainittavaa sattuu olemaan. Toivottavasti nähdään paljon tuttuja näyttelyissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti