20.1.2011

Perheenlisäystä!

Aika kuluu ihan huomaamatta, kun on tekemistä niin paljon, ettei muista aina blogiaankaan päivittää. :) Mutta nyt muistan kertoa kaikille tämän ilouutisen: CH Sydänyön Dying In Your Arms, "Ossi" ja CH Pikkulan Alma, "Lilli" saivat 10.1.2011 kaksi birmapienokaista! Ossista on siis tullut isä! Pennut ovat molemmat poikia ja kyseessähän on Lila-Lillin kissalan toinen pentue. Onnea vielä kerran hurjasti Lillille ja huoltojoukoille!

Myös Sydänyön En Mie Vuan Tiiä, SBI b, "Seppo", on päässyt naisten makuun. Sepon ensimmäinen morsian kävi vierailulla tällä viikolla. Toivottavasti tulosta on odotettavissa sitten maaliskuun loppupuolella!

Kotona asustelevalle kissakatraalle kuuluu hyvää. Lenni-poju täytti viime sunnuntaina jo 7 viikkoa ja on edistynyt taas huimasti. Vauhti on vaan lisääntynyt ja nyt on päästy kiipeilypuussa jo toiseksi ylimmälle tasolle, ja osataan tulla sieltä alaskin. ;) Myös raksut kelpaavat nyt ihan pelkästään, joten pieni mies on oppinut syömään varsin monipuolisesti. Purkkiruuista kelpaa mikä vain, mitä herralle eteen laittaa, mikä on hieno juttu. Toivottavasti tämä poju ei koskaan opikaan nirsoilemaan! Ellin ja Ronin ollessa Hammaslahdessa Anskun seurana on Iida saanut olla taas Jyväskylässä. Iida tykkää kovasti leikkiä Lennin kanssa, välillä vaan Lenni reagoi Iidan makuun turhan hitaasti, mutta kai sitä nyt pieni pentu harkitsee jonkin aikaa, ennen kuin hyökkää itseään paljon isomman kissan kimppuun. ;)

Jyväskylän helmikuun näyttelyt lähestyvät, ja sinne meiltä on tulossa Ansku (GIC Sydänyön Basecamper, SBI c) ja Roni (Sydänyön En Muute Ollu Mie, SBI b). Ansku kilpailee siis luokassa 3 ja Roni luokassa 10. Ronilla on alla yksi sertti kastraattiluokasta, joten hyvällä tuurilla voisi meillä olla kotona ensimmäinen Premior sitten sunnuntaina. :) Se jää nähtäväksi! Kiva päästä pitkästä aikaa näyttelyihin, seuraavasta näyttelystä kun ei sitten kovin varmaa tietoa olekaan. ISROKiin koetamme kesällä päästä jollain konstilla, ei sitä halua väliin jättää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti