18.4.2010

Parempaa vointia.

Rane, jota pitkään vaivasivat vatsavaivat, näyttää nyt saaneen avun Inupekt Fortesta! Pikkumiehen maha on toiminut jo pari viikkoa normaalisti, kiitos kyseisen valmisteen. Ruokavaliokin on pystytty palauttamaan jo melko lailla entiseen, eli Rane saa syödäkseen vähän sitä sun tätä. Raksuja, lihaa ja erilaisia märkäruokia, kuten se on ennenkin syönyt. Katsellaan vielä jonkin aikaa Inupektin kanssa tätä syömäpuolta ja jos maha edelleen ok, niin kokeillaan, josko nyt pysyisi kunnossa ilmankin. :)

Rakas Mistimme aiheutti huolta ja murhetta huoltojoukoilleen tällä viikolla, kun se torstaina lakkasi kokonaan syömästä ja oli todella apaattinen. Normaalisti näkyvä ja kuuluva Misti makasi vain paikoillaan eikä edes juurikaan reagoinut silityksiin. Joi sentään itse vettä, mutta mitään ei suostunut syömään, joten annoin Mistille sitten Nutri-plus-geeliä aamulla ja illalla. Perjantaille saimme onneksi neidille eläinlääkäriajan. Mistin kohtu ja virtsarakko ultrattiin, mutta niissä ei ollut mitään poikkeavaa. Verinäytekin otettiin ja tulehdusarvot normaalit, ei sielläkään mitään epäilyttävää. Misti sai mahaa rauhoittavaa lääkettä ja Perlutexia kiiman katkaisuun ja ehkäisyyn, sehän nimittäin on kiimaillut todella ahkerasti kevään mittaan. Perjantai meni vielä pakkosyöttäessä, mutta lauantaina Misti oli aamulla tullut jo sänkyyn komentelemaan ja ruokaakin se söi jo ihan itse! Lauleskeluakin taas kuultiin, joten toivoa on, että näin vähällä selvittiin. Nyt katkaistaan kiima pillereillä ja pidetään se poissa siihen asti, kunnes Misti on saanut vähän lisää massaa. Katsellaan sitten, josko Misti pääsisi treffeille.

Ja koska Misti on nyt toipilas ja kasvattelee mahakarvoja (joita siis ajeltiin ultrausta varten), niin Misti ei osallistukaan birmojen erikoisnäyttelyyn. Mistin tilalle on sinne nyt vaihdettu Elli (GIC FIN*Lirukallion Cuumaa tuhkaa, SBI g). :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti